KALKKIMAALAUSTA LASTENHUONEESSA OSA 2



Koulut ehtivät jo alkaa, eikä ekaluokkalaisemme huone vielä näyttänyt koululaisen huoneelta. Oli tartuttava kiireen vilkkaa maalipensseliin. Aikaisemmin kesällä maalasimme jo kuopuksemme huoneen, josta voit lukea tarkemmin täältä. Nyt oli vuorossa tyttäremme huone, joka on peilikuva kuopuksen huoneesta. 

Edellisessä maalauspostauksessa jo kerroinkin, että olen ihastunut kalkkimaaleihin ja tämäkin huone toteutettiin osittain Kalklitir kalkkimaalilla. Tytär sai itse valita tehosteseinän värin, ja koska hän halusi vaaleansinistä, päädyimme Kalklitirin värisävyyn Aqua. Hän toki olisi halunnut maalata kaikki seinät sinisiksi, mutta tyytyi lopulta yhteen vaaleansiniseen tehosteseinään. Muut seinät maalattiin valkoisella perusmaalilla, jonka sävy oli paperi.





Lopputulos on ihanan raikas, ja värimaailmaan sopivat hyvin jo valmiina olleet valkoiset kalusteet sekä monivärinen puuvillamatto. Pekällä huonekalujen uudelleen järjestelylläkin voi saada ihmeitä aikaan. Hassuinta tässä uudistuksessa on ehkä se, että vanhat pimennysverhot, jotka oli tarkoitus samalla uudistaa, sopivatkin nyt huoneeseen kuin piste iin päälle. 

Luulen, että tämän vuoden maalausurakat olivat nyt tässä. Oma makuuhuoneemme saa odottaa vuoroaan, sillä suunnitelmat sen suhteen ovat vielä hieman epäselvät. Olisi niin paljon kivoja ideoita, joita voisi lähteä toteuttamaan. Viimeistellään nyt ensin nämä lasten huoneiden sisustukset kuntoon. Tässä alla vielä muutamia kuvia maalausvaiheista ja lähtötilanteesta. Mitäs tykkäätte :)

Kivaa viikonloppua!


Lähtötilanne

Ensimmäinen kerros maalattuna.

Ensimmäinen kerros kuivana. 


Toinen kerros maalattuna.

Kommentit

Suositut tekstit